PLANmatrix – nem og fleksibel online vagtplanlægning

PLANmatrix er et brugervenligt og fleksibelt online program til vagtplanlægning og tidsstyring.

Med PLANmatrix får ledelsen et nemt værktøj til vagtplanlægning, og medarbejderne får fuldt overblik over vagtplanen og kan anmode om fridage eller vagtbytte i programmets postsystem. Samtidig sikrer en tidsstyrings-funktion, at der altid er overblik over de ansattes tidsforbrug – det sikrer god og kosteffektiv kundeservice.

Programmet er let at bruge, og alle kan hurtigt lære det. Softwareløsningen egner sig derfor både til små virksomheder og store koncerner med flere filialer og mange ansatte.

Softwareløsningen omfatter tre vagtplaner: den overordnede vagtplan med overblik over alle vagter – den enkelte ansattes egen vagtplan – og endelig en budgetvagtplan.  

PLANmatrix er en softwareløsning i MATRIX-serien, der også omfatter kassesystemet POSmatrix og administrationsprogrammet POINTmatrix.

Opret let vagtplan i PLANmatrix – og få det fulde overblik

Det er let at oprette vagtplaner i systemet med et par klik.

PLANmatrix sikrer, at ansatte kun får tildelt opgaver, som de har kvalifikationer og den rette alder til. Samtidig tager systemet højde for medarbejderes ferie, fridage, sygdom og orlov, så de kun får vagter på dage, hvor de er tilgængelige.

Medarbejderen kan altid se sin egen vagtplan via smartphone og pc. Samtidig giver den overordnede vagtplan det store overblik over, hvilke ansatte der kan kontaktes, hvis en ansat bliver syg eller ønsker at bytte en vagt.

PLANmatrix omfatter også et postsystem, hvor de ansatte kan sende mails, SMS’er og anmodninger om vagtbytte eller fridage til hinanden og ledelsen.

Budgetvagtplan og lønrapporter sikrer overblikket

Funktionen budgetvagtplan bruges især, når der ikke skal være lige mange medarbejdere på alle vagter.

Med budgetvagtplanen får vagtplanlæggeren det store overblik over medarbejderstaben, og PLANmatrix fordeler automatisk det rigtige antal medarbejdere på hvert enkelt arbejdshold.
I PLANmatrix kan du også se rapporter over lønudgifter til en enkelt medarbejder eller de samlede lønudgifter til en medarbejdergruppe over en periode – det sikrer overblik over budgettet. Lønrapporterne kan kun ses af ansatte med administratoradgang.

Tidsregistrering styrker sikkerheden

Med PLANmatrix har den personaleansvarlige altid overblik over, hvor de ansatte er, og hvor lang tid de bruger på hver opgave. Det sikrer fleksibilitet i planlægningen, så alle opgaver bliver løst godt og kosteffektivt.

Alle virksomhedens arbejdssteder er registreret i PLANmatrix. Når en ansat ankommer til et arbejdssted, skal han blot logge ind via sin smartphone – og når han forlader arbejdsstedet, logger han ud.

Systemet kan indstilles til at sende rapporter til de ansvarlige medarbejdere – så er der helt styr på den enkelte ansattes tidsforbrug.

Kontakt os – og få en snak om effektiv vagtplanlægning

Kontakt os i dag og lad os fortælle dig mere om vagtplanlægning med PLANmatrix – vi glæder os til at hjælpe dig.

Hovedfunktioner

  • Budget vagtplan for budgetering og planlægning
  • Meget hurtig og let at bruge
  • Mobil app til log in/ud med GPS registrering
  • Mobil løsning til vagtvisning, vagtskifte, beskeder osv.
  • Håndtering og rapportering af medarbejders løn og lønforhold
  • Mulighed for øget sikkerhed via SMS login

Se systemet

Kontakt os og hør mere om vores Matrix serie

Se, hvordan vores systemer gør det let for dig. Kontakt os og få et tilbud – vi glæder os til at hjælpe dig.

Vælg interesseområde:Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau