Få overblik over salg og tilbudsgivning med POINTmatrix

POINTmatrix er et fleksibelt program, der gør det let at håndtere virksomhedens tilbudsgivning, salgsarbejde og administration.

POINTmatrix er et fleksibelt program, der gør det let at håndtere virksomhedens tilbudsgivning, salgsarbejde og administration.

Du kan udskrive tilbud til kunder med et par klik, og du har altid det fulde overblik over salg, varer, priser, kunder og tilbud.

POINTmatrix er en del af MATRIX-serien, der sikrer let administration i små og store virksomheder. Programmet bruges også som backoffice-program til kassesystemet POSmatrix.

Det er let at skifte kassesystem, da vi ganske gratis kan tilbyde migrering af nuværende data til POSmatrix.

Få styr på tilbudsgivning til kunder med få klik

Med POINTmatrix kan du hurtigt sammensætte et tilbud, der præcis matcher kundens behov. Programmet sammenkæder med et par klik flere varer eller serviceydelser og danner et prisfastsat tilbud til kunden. Derfor er det altid let at give et hurtigt bud på prisen, også når kunden ønsker tilbud på flere forskellige løsninger.

Styrk kundekontakten

Hvis du arbejder med mødebooking og opsøgende kundekontakt, giver POINTmatrix dig overblikket, der gør det nemmere at skabe mersalg. Du noterer blot i POINTmatrix, hvem du har kontaktet, hvad der blev aftalt under samtalen, og hvornår du eventuelt vil kontakte samme person igen. Programmet kan indstilles til at sende en mail eller SMS, når det er tid til at tage kontakt igen.

Skab overblik og mersalg

POINTmatrix giver dig indsigt i salget og medarbejdernes indsats. Du kan fx se, hvilke varer der sælger bedst, og hvilke varianter der er mest populære, så det er let at optimere indkøbspolitikken. Du kan også se, hvor meget den enkelte medarbejder sælger, og hvordan salget udvikler sig over en periode. Oplysningerne gør det nemmere at skabe mersalg ved at fokusere endnu mere på de mest populære varer og indkøbstidspunkter.

Vælg et administrationsprogram, alle kan bruge

I POINTmatrix er det let at ændre priser og vareoplysninger, så der altid er styr på varebeholdningen. Du kan registrere varer i flere varianter, og systemet kan sende dig en SMS eller mail, når lageret er ved at være tomt. Hvis der er flere salgssteder tilknyttet, kan systemet vise, om en udsolgt vare er på lager i en anden butik – det sikrer den bedste kundeservice.

Med POINTmatrix mister du aldrig overblikket, da programmet kan indstilles til kun at vise de ønskede informationer. Samtidig kan du dykke ned i detaljer og udskrive rapporter fra programmet, når du vil.     

Få gratis online support i et år

Når du bestiller et produkt i MATRIX-serien, medfølger der altid et års gratis online support. Skulle der mod forventning opstå et problem, ringer du bare til os, så hjælper vi dig videre. Vi kan også koble os på programmet og løse problemet online, hvis der er behov for det.

Efter det første år kan du vælge at bestille fortsat online support til beskedne priser, hvis du ønsker det. Du får alle fremtidige opdateringer gratis, hvis du tegner en supportaftale med os.

Kontakt os i dag – og lad os få en uforpligtende snak om et velfungerende program, der letter tilbudsgivning og salgsarbejde i netop din virksomhed. 

Hovedfunktioner

  • Håndtere virksomhedens tilbudsgivning, salgsarbejde og administration
  • Fuldt overblik med dashboard for salg, lager, kunder osv
  • Tilpasses til din virksomheds behov
  • Lagerstyring med flere salgslokationer og flere lagerlokationer
  • Let og automatisk rapportgenerering

Kontakt os og hør mere om vores Matrix serie

Se, hvordan vores systemer gør det let for dig. Kontakt os og få et tilbud – vi glæder os til at hjælpe dig.

Vælg interesseområde:Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau