Referencer for POINTvision A/S

POINTvision A/S er softwarevirksomheden bag de brugervenlige og fleksible MATRIX-produkter, designet til at lette hverdagen i detailhandel, forlystelsessektor og restauration.

MATRIX-serien omfatter: kassesystemet POSmatrixadministrationsprogrammet POINTmatrix og vagtplanlægnings- og tidsstyringsprogrammet PLANmatrix.

Vi tilpasser gerne MATRIX-produkterne efter behov – eller specialdesigner en løsning på netop din virksomheds software-udfordring.

Se referencer her på siden – og kontakt os gerne med ønsker og spørgsmål.

 

POINTvision har leveret POSmatrix kasseterminaler til Dyrehavsbakken, som benyttes til af Bakkens salgssteder til salg af Turbånd, årskort, souvenirers, entre til forlystelser, billeder fra forlystelser samt en lang række andre varer. En af de løste udfordringer med POSmatrix på Bakken er hastigheden for afvikling af salg og betaling så kø ved slagsstederne undgås. Kombination af betalingsmåder, reservationssystem, håndtering af rabatordninger og samtidig RFID kodning af turbånd ved salg, samt stor fokus på letheden for alle medarbejdere til hurtigt at kunne håndtere alle funktioner, er løst med POSmatrix.   Back end programmet POINTmatrix giver salgspersonale og administration mulighed for at håndtere bl.a. webshop integration, rabataftaler, salgsstatistikker, lagerstyring, rapporter samt alle almindelige funktioner for oprettelse og vedligeholdelse af varer, lager og priser.

- Dyrehavsbakken, Klampenborg

 

Hos Lunds Hotel er POSmatrix sat op til at styre løbende salg på hvert enkelt værelse, både med indbetalinger og salg fra f.eks. restaurant. Fra oversigten over værelser kan man til enhver tid se aktuel regning, splitte regning på forskellig vis og de enkelte delregninger kan betales uafhængigt af hinanden. Til hvert værelse er tilknyttet reservationsmuligheder og status håndtering. I restauranten benyttes POSmatrix indbyggede variant styring af varer, til at håndtere tilbehør til de enkelte retter som sikrer både korrekte priser for de forskellige varianter samt at alle varianter huskes tilbudt til kunden.

- Lunds Hotel, Svendborg

 

Siden 2010 har Guldborgsund ZOO benyttes POSmatrix til registrering, salg og lagerstyring i butik og cafe. Håndtering og registrering af bl.a. årskort, grupper og institutioner foretages i POSmatrix, samt salg og lagerstyring af mere end 1500 varenumre. Fra central database hos Guldborgsund kommune synkroniseres alle terminaler løbende med ændringer og tilføjelser foretages af administrationen via back end programmet POINTmatrix. Fra back end programmet har marketingsafdelingen hos Guldborgsund ZOO har mulighed for at aktivere registrering af kunders tilhørskommune eller hvilket land de kommer fra, samt at eksportere statistikker og danne rapporter over registreringerne.

- Guldborgsund ZOO, Nykøbing Falster

 

Iskiosk, cafe og spisested med mange musikarrangementer, hvor POSmatrix holder styr på bestillinger og personer på de 36 borde fordelt på to arealer. Split af regning på personer, antal eller varer, er med til at gøre det nemt for personalet at imødekomme ethvert ønske fra kunderne omkring eventuel opsplitning af regningen. Prisliste funktionen i POSmatrix benyttes til at holde styr på forskellige priser på den samme vare, enten via tidsstyring eller via valg på POSterminalen. Hurtig login funktion minimere tidspild når der er travlt, samt sikre at alle transaktioner registreres på den enkelte medarbejder.

- Søstrene P, Vallensbæk

Kontakt os og hør mere om vores Matrix serie

Se, hvordan vores systemer gør det let for dig. Kontakt os og få et tilbud – vi glæder os til at hjælpe dig.

Vælg interesseområde:Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau